Smo družinsko podjetje s 25 letnimi izkušnjami na področju čiščenja in vzdrževanja. Podjetje čistilni servis Temal je bilo ustanovljeno leta 1997. Ustanovitelj, lastnik in direktor je Marjan Testen.

Ukvarjamo se s čiščenjem na vseh površinah in področjih. Stremimo k kvalitetni izvedbi del ter smo v koraku z novitetami na področju čistilnih sredstev in naprav za čiščenje.

Vsa čistilna sredstva, ki jih uporabljamo, so na podlagi testiranj in izkušenj skrbno izbrana za posamezne površine in materiale.

Nudimo vam dnevno čiščenje, generalno čiščenje, čiščenje šol, vrtcev, poslovnih stavb, proizvodnih prostorov, zdravstvenih prostorov, pisarn, stanovanjskih hiš, počitniških prikolic…

Poleg čiščenja svoje znanje redno nadgrajujemo in izvajamo tudi specifična dela kot so: sanacija betonskih in epoksi tlakov, poliranje, čiščenje in zaščita kamnitih tlakov, dvokomponentni poliuretanski premazi…

Za pestrim izborom storitev, ki vam jih nudimo, stojijo leta izkušenj, preizkušanja sredstev in trdega dela, s čimer smo dosegli najboljšo raven znanja, kako postopke čiščenja in izvedbo del opraviti kvalitetno ter inovativno.

S svojim delom stremimo k našemu motu: v vaše in naše zadovoljstvo.